Wie zijn wij

Wie zijn wijIn 1997 lieten Dirk Op de Beeck en zijn echtgenote Kris De Laet hun namen en hun ervaring in de meubelbranche samensmelten in Kridi. 

Dirk en Kris hebben beiden veel affiniteit met het vak. Dirk is van vader op zoon een ervaren meubelmaker. Kris was jarenlang actief in de sector van sanitair en keukens/interieur. De bundeling van hun know-how kreeg gestalte in Kridi, de fraaie toonzaal annex atelier aan Drevendaal in Sint-Katelijne-Waver.

Dirk en Kris hebben ondertussen al heel wat ervaring opgedaan in hun eigen zaak.  Sinds 1997 runnen ze samen met hun team hun zaak Kridi.  Vanaf juni 2014 bouwden ze verder aan de uitbouw van Kridi met de opening van

een nieuwe toonzaal.

In het eigen atelier wordt enkel vakwerk afgeleverd.


Bij Kridi kunnen ze zowat alle kasten op maat aanbieden.  Gaande van badkamermeubelen tot wand- of boekenkasten, maar evenzeer dressings, thuisburelen en hall kasten.  Kridi is bovendien gespecialiseerd in maatwerk onder schuine daken, maar evenzeer alle mogelijke opbergkasten in kelder, wasplaats of garage.  In de nieuwe toonzaal vindt men een aantal voorbeelden.  En wat niet in de toonzaal staat, kan steeds bekeken worden via een simulatie op PC.